VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 28 mei 2003 | door Redactie

0

Opmerkelijke prestatie F3

Vooraf was hierover nog twijfel. De kopjes stonden niet dezelfde kant op en dat bleek in de eerste helft. Niemand was echt scherp waardoor we geen vuist konden maken tegen Heerenveense Boys. Uit hebben we ze nog met 1-2 verslagen, maar dat zag er nu niet naar uit.

In de rust werd de ploeg op scherp gezet door leiders Rienk de Vries en Dirk stoker (die stiekem ook scheidsrechter was). Het “winnen”-lied werd uit volle borst gezongen en vastgelegd op band voor het nageslacht. Nu pas toonden de spelers hun ware winnaarsmentaliteit.

In de tweede helft werd er aanzienlijk beter gespeeld. De belofte van de trainer dat voor iedere goal een zakje chips (met B-Blade Spinner) werd uitgekeerd, had effect want er werd inderdaad gescoord. Eenmaal door Sietse-Jan en een schitterende goal door Mike Dijkstra op een pass van Albert Hofstra.
In blessuretijd overheerste de feeststemming en werd er pardoes nog een goal weggegeven. Nog even werd het spannend. Ook scheidsrechter Dirk Stoker kon de spanning niet meer aanzien en floot voor het einde. Irnsum F3 verslaat Heerenveense Boys F9 met 2-1 en herovert daarmee de tweede plaats in de vierde klasse. Een topprestatie van een topteam! Sponsor IKWSS heeft aangekondigd tijdens het F3 eindeseizoensfeest hier de nodige aandacht aan te gaan schenken!

Prijsvraag: Welke speler was afgelopen zaterdag niet aanwezig, maar is er op bovenstaande foto bijgeplakt? (Wie het eerst de juiste oplossing emailt naar Rienk wint een mega grote zak chips!)

Voorlopige datum van het IKWSS F3 eindeseizoensfeest: Hierover wordt je gebeld! (niet op de in eerste instantie gekozen 12 juli.).
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen