Nieuws Kunstkring Jirnsum

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 | door Redactie

0

Oprichting Kunstkring Jirnsum

Na meer als een jaar uitstel lijkt het nu eindelijk te gaan lukken en zal de Kunstkring Jirnsum worden opgericht.

Onder de paraplu van de Stichting Keunst & Kultuer Jirnsummertime zal, bij voldoende belangstelling, de kunstkring worden opgericht voor iedereen die creatief en beeldend bezig is. 

Het plan is om op dinsdag 2 november om 20.00 uur bij De 2 Gemeenten in Jirnsum bij elkaar te komen en de kunstkring op te richten. Het zou fantastisch zijn als er veel geïnteresseerden bij de start van de kunstkring aanwezig zijn.

Op deze avond zullen de plannen verder uiteengezet worden. 

Het doel van de kunstkring is om onderlinge contacten tussen de beeldende kunstenaars (professioneel, semiprofessioneel en vrijetijdskunstenaars) te versterken en een podium te geven voor hun werk. De Kunstkring biedt de leden de mogelijkheid om te exposeren in Jirnsum. 

Iedere eerste dinsdagavond van de maand zal een gezellig, informatief en kunstzinnig samenzijn worden georganiseerd. Iedereen is hierbij welkom, ook niet leden! 

Wilt u meer informatie over deze kunstkring of wilt u lid worden of nog beter ziet u het zitten om met de oprichting in de werkgroep te zitten, stuur een mailtje naar k-rietveld@live.nl of bel gewoon Kees Rietveld op 06 – 53 58 64 50.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen