Nieuws

Gepubliceerd op 14 maart 2015 | door Redactie

0

Oproep voor collectanten hartstichting Jirnsum

Per jaar worden in Nederland ongeveer 1.300 tot 1.400 baby’s geboren met  een aangeboren hartafwijking. Onze dochter Vere is een van deze hartenkindjes.
Voor haar, voor ons en alle andere ouders en families in Nederland die deze  spannende en emotionele tijd nog tegemoet gaan, of reeds deze emotionele  rollercoaster zijn ingestapt, lopen wij van 5 tot 11 april  met de ‘witte collecte bus’.

De hartstichting geeft ons hoop door te investeren in nieuwe onderzoeken,  het ontwikkelen van technieken en medicijnen, praktische begeleiding en  lotgenoten contact. Zo ontwikkelen ze een materiaal dat het lichaam helpt bij het maken van  nieuwe hartkleppen. Maar ook ‘Kris de krokodil’, een knuffelvriend, bij wie je al je geheimen kwijt kunt en die in een voorleesboek verhalen beleefd die je met je kind(eren) kan bepreken. Voor bij opnames in het ziekenhuis en na de operatie. Dit is een van de praktische initiatieven van de hartstichting.  Zonder de opbrengst van de collecte, dus zonder collectanten kan de hartstichting dit geweldige werk niet voortzetten!

Wie helpt ons in Jirnsum om een geweldig bedrag op te halen? Voor de mensen die niet collecteren hierbij de oproep om gul te geven  wanneer de ‘witte bus’ van de hartstichting voorbij komt.

Voor alle hartpatiënten en hun familieleden!

Marisca Dalhuizen & Debbie de Vries
Wil je collectant worden, graag even een bericht dan kunnen we samen  kijken  welke straat, route nog ingevuld moet worden.
0566-841899
d.vries10@gmail.com

Bedankt!

image

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen