KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 24 augustus 2008 | door Redactie

0

‘Ouder-Kind’ Jeugd ledenpartij 23 augustus 2008

…. kan de opkomst genoemd worden voor deze ledenpartij. Bijna alle jeugdleden hebben een ouder, broer/zus, neef/nicht of goede buur bereid gevonden om met hun te kaatsen. Resultaat: 104 enthousiaste kaatsers die gedurende 3 partijen kijken wie het beste partuur is in hun klasse.

Tijdens deze partij werd er gekaatst in de klassen Welpen 1ste jaars, Welpen, Pupillen en Schooljongens/meisjes. Vandaag werd er niet met een gewone kaatsbal gekaatst maar met een luchtbal. Iets wat voor menig ouder wel een voordeel was maar voor sommigen het fanatisme om te winnen wel erg aanwakkerde. Het voordeel van de luchtbal is dat hij groter is en beter stuit wat het tussenspel erg bevordert. 

 

 

Nadat er 2 omlopen waren gekaatst, was het tijd voor het diner: gezamenlijk patat eten en voor de kinderen ook nog een glaasje ranja. Aansluitend werd de laatste omloop gekaatst en hadden de kinderen al lang berekend hoeveel parturen alles nog hadden gewonnen.

Rond 19.30 uur waren alle omlopen gekaatst en binnen 5 minuten was het kaatsveld opgeruimd dankzij de fantastische hulp van de ouders en kinderen. De afsluiting van deze avond en voor de jeugd van het kaatsseizoen bestond uit de uitreiking van de prijzen van de competitie, de diploma’s, de beste Keatser ‘Om Útens’ Federatie en natuurlijk de prijzen van deze ledenpartij. 

Nadat voorzitter Peter alle vrijwilligers van vanavond en dit  seizoen had bedankt, werden de prijzen uitgereikt aan de volgende winnaars:

Welpen 1ste jaars:
1) Dian Dijkstra
Sije-Bennie Dijkstra

2) Iris Douma
Jacky Douma

3) Kim Dijkstra
Marit de Vries

4) Marc de Jong
Evert de Jong 

Welpen:
1) Elisa Rotteveel
Peter Posthumus

2) Yvon Douma
Jeltsje Spel

3) Joshua Terra
Thea de Vries

4) Anke Damsma
Theo Damsma

5) Jildou Smit
Hendrik Smit 

Pupillen:
1) Atjella Keulen
Dorien van Steen

2) Arlene Smits
Paul IJsselmuiden

3) Stefan Poort
Dirk Kooistra

4) Kimberly Keulen
Kees Keulen 

Schooljongens/meisjes:
1) Martine Keulen
Goos Keulen

2) Tjeerd de Jong
Klaas de Jong
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen