LOCI

Gepubliceerd op 12 november 2017 | door Redactie

0

Peuter- en Kleutergym by LOCI

Als je klein bent dan wil je veel klimmen, klauteren, rennen en springen. Lekker je energie kwijt kunnen! Gymnastiekvereniging LOCI organiseert sinds enige tijd gymlessen voor peuters en kleuters.

De lessen worden gegeven volgens het Nijntje beweeg programma. Berend heeft hiervoor een cursus gevolgd. Dit is voor een goede motorische ontwikkeling, kinderen leren samen spelen, het bevordert het zelfvertrouwen, ze kunnen hun energie kwijt en bovendien is het ontzettend leuk en leerzaam. Er wordt nieuw lesmateriaal aangeschaft en er zijn nu al regelmatig superleuke themalessen.

Een les peuter- en kleutergym beginnen we gezamenlijk met elkaar. We nemen de namen door en er wordt uitgelegd wat we gaan doen in de les. We warmen de spieren op en schudden het lichaam lekker los. Dan gaan we echt beginnen. We gaan klimmen, klauteren, springen, rennen, glijden, duikelen, dansen & …….. verzin het maar! Aan het einde van de les sluiten we af met een spelletje of liedje.

De gymlessen worden gegeven in de gymzaal van Jirnsum. Op woensdagmiddag van 17.00 tot 17.45 uur. Het wordt gegeven door Berend Riemersma en is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor meer informatie en proefles stuur een mail naar locijirnsum@gmail.com

Het inschrijfformulier staat hier
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen