Kattekuorke

Gepubliceerd op 19 juni 2015 | door Redactie

0

Peuters op schoolreisje naar kinderboerderij

Op donderdag 11 juni zijn alle peuters op hun jaarlijkse schoolreisje naar de Kinderboerderij in Sneek geweest. Zoals al jaren achtereen was het weer prachtig weer. Het was nog een hele klus om de kinderen eerst een rondje door het dierenpark te laten lopen; om daar te komen moesten we eerst door de speeltuin. Na het aaien van de geiten en het bekijken van de pony’s en ezels in de stallen en de in de modder spelende hangbuikzwijntjes was het eindelijk tijd voor de speeltuin.

De ouders en juffen hadden het druk met schommels duwen, het ronddraaien van de draaimolen en zonnebrandolie smeren. De kinderen namen nauwelijks de tijd voor hun glaasje ranja en zakje chips, zo heerlijk waren ze aan het spelen. Ze moesten de speeltoestellen delen met een andere groep peuters. Dat verliep erg goed en het was leuk om te zien hoe er contact met elkaar werd gemaakt.

Na een welverdiend ijsje was het tijd om weer in de auto te stappen en richting Jirnsum te rijden. Ook dit jaar hebben de kinderen en natuurlijk ook de ouders en juffen ontzettend genoten van deze jaarlijkse ochtend!

Groeten van de activiteitencommissie van peuterspeelzaal It Kattekuorke: Limkje de Vries, Ingrid Kramer en Neeke Moltmaker.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen