Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 2 februari 2018 | door Redactie

0

Plaatselijk Belang Jirnsum zoekt bestuurslid

Vacature

In Jirnsum is Plaatselijk Belang Jirnsum (PBJ) sinds 1918 actief en heeft als doel om activiteiten en initiatieven vanuit het dorp te faciliteren en te ondersteunen. Tevens zet PBJ zich in om de leefbaarheid en het woonplezier voor alle Jirnsumers zo optimaal mogelijk te houden. Hiertoe heeft PBJ contact met de dorpenmanager van de gemeente Leeuwarden en desgewenst met de dorpenwethouder en ambtenaren.

PBJ richt zich ook op het behouden en ontwikkelen van een goed functionerende dorpsgemeenschap. Het gaat dan om bijvoorbeeld sociale en culturele aangelegenheden, het verkeer, het toerisme, de voorzieningen, de landschappelijke, cultuurhistorische en stedenbouwkundige waarden en andere terreinen welke van belang kunnen zijn voor de bewoners en bezoekers van het dorp Jirnsum.

 Binnen het bestuur van Plaatselijk Belang Jirnsum (PBJ) ontstaat de vacature van

Bestuurslid

Met ingang van maart 2018

Voor deze functie geldt in principe een zittingsduur van 3 jaar en is daarna te verlengen. Maar natuurlijk is het mogelijk om het eerst voor een jaar aan te kijken. Of schuif aan bij een van de eerstvolgende vergaderingen om te zien of het iets voor je is. De enige vacature eis is dat je je op vrijwillige basis wilt inzetten voor je dorp. Denk, praat en beslis mee, samen met de overige bestuursleden, over interessante zaken die Jirnsum aangaan.

Heb je interesse of wil je meer weten,

neem dan contact op met Flip Cornelisse (voorzitter)

p.cornelisse89@upcmail.nl

06 83949491
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen