Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 18 maart 2007 | door Redactie

0

Plaatselijk Belang: maart 2007

Op 22 februari hebben we de jaarlijkse ledenvergadering van Plaatselijk Belang gehouden. Tegen de traditie in zetten we het verslag van dit jaar nu al in de Stim en op de website www.jirnsum.com
We hopen hiermee zoveel mogelijk mensen te informeren over onze plannen en over het werk van afgelopen jaar. Verderop in dit blad kunt u het verslag van de ledenvergadering lezen.

Plaatselijk Belang wil uw aandacht vragen voor de dorpsschouw.
Deze zal voor Jirnsum zijn op 24 april van 16.00 tot 17.00 uur. Hierbij aanwezig zijn de dorpencoördinator mevr. N. Otter van de gemeente Boarnsterhim, wijkcoördinator dhr. B. de Vries en, dit jaar voor het eerst, een vertegenwoordiger van woningbouwcorporatie Welkom en mensen uit het bestuur en/of de werkgroepen van P.B.I.
De gemeente vraagt ons vóór 1 april de punten in te dienen. Het gaat hier om zaken die u opvallen of storen en waarvan u zegt, hier moet de gemeente, de woningbouwcorporatie of anderen zo snel mogelijk wat aan doen. Het zijn zaken die tussen de losse stoeptegel en de lange termijn verbeteringen in zitten. De stoeptegel meldt u nu al bij de klachtenlijn van de gemeente (zie telefoonnummer voorin de Stim) en de lange termijn verbeteringen zoals het opknappen van de Wijde Steeg zitten al in de planning. 

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0- 

Toon u betrokken bij uw dorp, kijk rond en meld ons
Verkeers(on)veiligheid
Staat van onderhoud openbaar groen
Openbare ruimte
Wegen
Voet- fietspaden
Water
Licht
Lucht
Enz.
Enz.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

U kunt binnenkort iemand bij u aan de deur verwachten met de vraag of u mee wilt werken in het bestuur van Plaatselijk Belang of in één van de werkgroepen. Er zijn namelijk zoveel enthousiaste plannen voor het dorp dat we vacatures hebben. Denk erover na:
Dat mooie lange Jirnsum verdient een goed en voltallig bestuur.

Als u even niet thuis was toen we bij u aan de deur kwamen kunt u natuurlijk altijd zelf initiatief nemen en contact opnemen met de secretaris.

Met vriendelijke groet,
Renée Ruiten, secretaris
Rijksweg 182, 602529
secretarispb@planet.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen