Nieuws no image

Gepubliceerd op 14 januari 2006 | door Redactie

0

Plaatselijk Belang organiseert Dorpsshop

Het doel van deze avond is het verzamelen van ideeën en verder uitwerken van de reeds bestaande Dorpsvisie.
Een kop koffie, koek en stempelkaart, goed voor 1 gratis consumptie liggen voor iedereen klaar. 

Iedere werkgroep van Plaatselijk Belang (van Wonen tot Recreatie), Jirnsum Online en de Dorpskrant “De Stim van Jim” zijn in een gezellige sfeer rondom een genoeglijk dorpspleintje gegroepeerd.
De bezoekers kunnen reageren op prikkelende stellingen (het liefst schriftelijk) en hun favoriete woonplek in Jirnsum inkleuren op speciaal daarvoor beschikbare plattegronden. Ook zijn er mooie prijzen te winnen in een fotoquiz, met moeilijk herkenbare foto’s van Jirnsum. 

De resultaten van deze avond zullen worden gepresenteerd op de Algemene Ledenvergadering van Plaatselijk Belang op donderdag 2 maart a.s. in het Dorpshuis.
Tevens dienen deze resultaten (en dus de meningen van de inwoners zelf) om samen met de woningcorporatie de Friese Greiden Groep een pilotproject te starten in Jirnsum. Hoe meer bezoekers, hoe groter het draagvlak is waarmee Plaatselijk Belang kan werken.
Willen bezoekers zelf meedoen in werkgroepen of voelen zij zich aangetrokken voor een bestuursfunctie, dan kunnen zij zich op deze avond laten informeren, en wie weet… 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen