Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 8 oktober 2002 | door Redactie

0

Plaatselijk Belang wil haast met aanleg fietspad

De gemeente had al geld ( € 57.176,00 excl. GDU-subsidie) gereserveerd voor de aanleg van het fietspad. Dit geld wordt nu mogelijk aan dit fietspad onttrokken en gebruikt voor aanleg van een fietspad tussen Grou en Wergea.

De provincie heeft namelijk de gemeente gevraagd om snel duidelijkheid te geven over aanhaakprojecten die in relatie staan met de Staandemast-route. Het fietspad Grou – Wergea past daar volgens de gemeente heel goed in. Omdat er voor dit project geen geldmiddelen in het meerjaren- investeringsplan zijn opgenomen, wil de gemeente het geld onttrekken uit diverse reserves en door herschikking van dit meerjaren-investeringsplan.

Plaatselijk Belang is nu bang dat de aanleg van het fietspad te Jirnsum pas over enkele jaren gerealiseerd zal worden. En dat is tegen de afspraken in.

Het college heeft wel toegezegd extra inspanningen te willen leveren om vertragingen van reeds geplande projecten te voorkomen. Maar dit vindt Plaatselijk Belang onvoldoende.

Daarom zal het bestuur van Plaatselijk Belang deze week een bezoek brengen aan de openbare fractievergaderingen en aandringen op het nakomen van de afspraak.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen