Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 24 december 2002 | door Redactie

0

Plaatselijk Belang zegt ‘ja’ tegen ontwikkelen visie

Het is de gemeente geweest die in de herfst de FLD opdracht gaf om een plan van aanpak op te stellen om voor elk dorp een visie te realiseren. Plaatselijk Belang wilde al eerder starten met de visie, maar heeft dit door voornoemde uitgesteld. Nu vindt de aftrap op 22 januari 2003 plaats.

De eerste voorbereidingen zijn achter de rug. Er is een organisatiestructuur neergezet waarin een speciale commissie de leidende zal vervullen. Deze commissie bestaat uit twee leden van PB en vier voorzitters van evenzoveel werkgroepen. Daarnaast is er uiteraard de secretariële ondersteuning.

De vier werkgroepen hebben ieder hun specifiek aandachtsgebied. Onder enig voorbehoud zijn dit:
A. Wonen, Zorg & Welzijn
B. Infrastructuur, Groen- en Parkeervoorzieningen
C. Sport, Toerisme & Recreatie
D. Bedrijven, Voorzieningen & Werkgelegenheid

Voor iedere werkgroep is reeds een voorzitter benaderd en benoemd. De leden van de overkoepelende commissie gaan nu gericht een aantal inwoners benaderen om de werkgroepen te completeren. Streven is om dit vóór 22 januari 2003 af te ronden.

Er is echter nog één maar. Formeel dienen de leden akkoord te gaan met dit verhaal. Op de jaarvergadering, welke wordt gehouden op 27 februari 2003, zal het bestuur van PB de vraag aan de vergadering voorleggen. Verwacht wordt dat een ieder de voordelen van het ontwikkelen van een dorpsvisie zal inzien.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen