Nieuws

Gepubliceerd op 29 augustus 2015 | door Redactie

0

Prachtige aftrap meidenvoetbal v.v. Irnsum

Waar in het jubileumboek (2006) al naar werd gerefereerd, is vandaag realiteit geworden.

ME1_01Uit het jubileumboek van 2006, toen het 75-jarig jubileum werd gevierd

Onze plaatselijke voetbalvereniging heeft dit seizoen een eigen meidenteam! Dit is in de historie van de club een ware primeur. In de jaren 80 en in de periode 2003-2005 kende onze vereniging weliswaar een damesteam, maar een team van pupillen of junioren was er nog nimmer.

Vorig seizoen kende de club een behoorlijk aantal meiden als lid. Door enkele enthousiaste vrijwilligers zijn er nog een aantal geïnteresseerden benaderd met als resultaat het ME1 zevental, oftewel Meiden E1. De selectie bestaat uit 10 meiden in de leeftijd van 9 tot 11 jaar.

De eerste officiele wedstrijd was vandaag, een bekerwedstrijd thuis tegen de meiden van Steenwijkerwold. Deze werd glansrijk winnend afgesloten met maar liefst 6-2. De prachtige wedstrijdbal, waar het komende seizoen thuis mee gespeeld zal worden, is aangeboden door Café de Fantast.

 

ME1_10

Spelers boven v.l.n.r.: Rixt de Jong, Brecht de Vries, Else Bleeker, Sanne Hoekstra en Lian Oving.
Spelers onder v.l.n.r.: Lente Schreuder, Sini Kuperus, Fardau Terra, Noa Terra en Juul Annegarn.
Staf v.l.n.r.: Johan schreuder (trainer/coach), Marcel Terra (trainer/coach), Anja Kuperus (leidster) en Rienk de Vries (trainer/coach).


ME1_11

ME1_12

ME1_13

ME1_14

ME1_15

ME1_16

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen