Nieuws Flyer

Gepubliceerd op 21 januari 2015 | door Redactie

0

Praktijk voor moeder en kind opent in februari 2015 haar deuren

Diana Paulusma – Wels gaat in februari van start met haar praktijk gericht op moeder en kind. Diana is getrouwd en moeder van 4 kinderen.

“ Sinds de geboorte van mijn oudste zoon (2007) ben ik steeds meer interesse gaan krijgen in de ontwikkeling van kinderen. Het leek mij destijds leuk om in de kinderopvang te gaan werken en heb toen de opleiding tot sociaal pedagogisch medewerker gevolgd.

Mijn kinderen lieten mij stilstaan bij een basisgevoel, namelijk contact door aanraking. Aanraken is één van de belangrijkste levensbehoeften. Na de geboorte van onze jongste dochter (2014) voelde het gezin compleet en werd mijn interesse in aanraking door middel van massage verder aangewakkerd.

Ik ben me gaan specialiseren in zwangerschaps-, baby-, peuter-, kinder- en ontspanningsmassage. Daarnaast heb ik mijn kennis uitgebreid met de dunstan babytaal. Ik ben nu nog in volle ontwikkeling om extra diensten te kunnen aanbieden aan (aanstaande) moeders en kinderen. Werken met baby’s, kinderen en (aanstaande) moeders is mijn passie. Daarnaast vind ik het heel erg belangrijk om naar de intuïtie van de moeder te luisteren.”.

Bij praktijk voor moeder en kind kun je terecht voor o.a. massages, cursussen en verhuur. Je kind kan terecht voor een kindermassage. Kindermassage heeft een positieve invloed op o.a. het verwerken van prikkels, nachtrust, eetlust, concentratie, immuunsysteem, agressie en de motorische ontwikkeling.

Nieuw in Jirnsum is de cursus pré babymassage inclusief de dunstan babytaal voor aanstaande moeders. Praktijk voor moeder en kind heeft een breed aanbod van cursussen voor ouders met een baby, peuter en kind.

Als (aanstaande) moeder kun je terecht voor ontspanning. Praktijk voor moeder en kind maakt gebruik van een prenatale zwangerschapsmassagetafel en een speciaal zwangerschapsmassage kussen beide met borst- en buikuitsparingen.  De ontspanningsmassage voor vrouwen is voor iedere vrouw en hoef je niet perse moeder te zijn.

Ben je net bevallen en heb je nog kraammaterialen over. Gooi ze niet weg, maar lever ze in. Praktijk voor moeder en kind verzamelt ongebruikte kraammaterialen voor stichting babyhope.

Meer informatie over praktijk voor moeder en kind in Jirnsum kun je vinden op www.praktijkvoormoederenkind.com en facebook pagina praktijk voor moeder en kind.

Adres :16, 9011 VZ Jirnsum – tel: 06 – 147 86 485 info@praktijkvoormoederenkind.com

Flyer
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen