Nieuws

Gepubliceerd op 5 mei 2016 | door Redactie

0

Presentatie Dorpsvisie 2020 in en om NH-kerk

De Dorpsvisie 2020 voor Jirnsum is klaar. Bijna 2 jaar is de werkgroep er mee bezig geweest, en om het resultaat van al dat harde werken te tonen aan het dorp, organiseren zij op 21 mei een feestelijke presentatie. Hieronder volgt de uitnodiging van de werkgroep.

Op zaterdag 21 mei om 15.00 uur wordt de vernieuwde dorpsvisie feestelijk aangeboden aan het totale dorp. Aan u dus! En aan de gemeente Leeuwarden, belangrijke partner bij al onze plannen.
Na bijna twee jaar hard werken en diverse inspraakavonden is het dan zover: de Dorpsvisie Jirnsum 2020 is klaar!! In de dorpsvisie staat beschreven wat we met elkaar belangrijk vinden voor de toekomst van Jirnsum. En waar we ons met elkaar voor willen inzetten. Van belangrijke waarden tot aan concrete acties.
Wat zou het fantastisch zijn als we in 2020 kunnen zeggen: Kijk eens wat we bereikt hebben, Jirnsum is nog mooier, leuker, gezelliger, duurzamer geworden. Een dorp waar men om elkaar geeft, waar samenhang is met respect  voor ieders eigenheid, waar leuke activiteiten gebeuren.
Om dat te laten slagen begint dat nu bij u allen!
Toon uw belangstelling door in grote getale aanwezig te zijn bij de uitreiking van de dorpsvisie. Laat u informeren door de al actieve themagroepen die niet konden wachten om te beginnen. Sluit u aan bij een van de themagroepen als u meer wilt doen dan belangstelling tonen.
Maar hoe dan ook, …. KOM en maak deel uit van Jirnsum 2020!!
We starten om 15.00 uur in en om de Nederlands Hervormde kerk, onderdeel van één van de vele plannen vanuit de visie.
Wiebe Kaspers en zijn band zullen de visie ludiek presenteren en voor feestelijke muziek zorgen.
Voor iedere aanwezige is er een exemplaar van de visie beschikbaar. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u daarna genieten van de muziek en langs alle themagroepen wandelen en horen waar ze al enthousiast mee begonnen zijn. Stel uw vragen, inspireer ze, en wie weet krijgt u zo maar zin om mee te doen…….
Om ongeveer 16.30 uur sluiten we het feestje af. Tot allen ziens op 21 mei!




Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen