Nieuws no image

Gepubliceerd op 7 december 2002 | door Redactie

0

Proeven aan de naderende kerstsfeer

Als er één ding is wat de IIsklub iedere winter kan organiseren is dat uiteraard de traditionele verkoop van kerstbomen. Voor de rest zijn ze afhankelijk van moeder natuur. Als we de voorspellingen echter mogen geloven mag de IIsklub voorzichtig uitzien naar een volgende activiteit.

Vanmiddag verkocht men dus weer kerstbomen. Er lagen ca. 80 bomen op het terras van café De Fantast. “Tien jaar terug waren het er wel honderd meer, maar de kunstboom is een ware concurrent geworden”, aldus voorzitter Jappie Hallema. Klokslag één uur startte de verkoop. Op dat moment waren er nog niet zo veel bomen ‘gereserveerd’. Misschien kwam dit door het gure weer.

Overigens werd het ‘linten’ van de bomen eind november gedaan. Dit zal volgend jaar wellicht al in de zomervakantie geschieden. Dan maak je meer kans op het verkrijgen van mooie bomen.Verder hield Grietje de Vries ‘open huis’ op de Rijksweg 83. De gehele middag was er gelegenheid het volledig in kerstsfeer gehulde pand te bewonderen. Alle tentoongestelde stukken waren te koop. Zowel de woonkamer als de gang en zelfs de badkamer waren gedecoreerd met fraaie kerststukken van eigen makelij. Volgende week zaterdag is er op dit adres een tweede ‘open huis’. Ook dan bent u van 13:00 tot 17:00 uur van harte welkom op rijksweg 83. Een aanrader indien u nog op zoek bent naar kerstdecoratie of gewoon even om de hoek wil komen kijken. Onderstaand een sfeerimpressie van vanmiddag.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen