Nieuws no image

Gepubliceerd op 16 juli 2011 | door Redactie

0

Radio Uitzendingen via…

Hoe de frequenties nu wel liggen? Vanaf RadioVisie meldt men:


Radio 1 is vandaag, zaterdag 17 juli in delen van Midden Nederland weer te ontvangen op de normale FM-frequentie 98.9 MHz, nadat er een noodzender is geplaatst in de zendmast in Hilversum. Radio 1 heeft als nieuws- en sportzender in dit soort gevallen de hoogste prioriteit. De zender is ook nog steeds op 747 AM te ontvangen.

Noodzender in Tjerkgaast
In delen in het noorden van Nederland zijn Radio 1, 2, 3FM en 4 weer via de FM te ontvangen. Ook daar is een noodzender geplaatst op de zendmast van Tjerkgaast (Spannenburg). Inmiddels is ook Q-music weer in de lucht via een noodzender in Tjerkgaast op 100,4 MHz. BNR Nieuwsradio bericht dat het signaal op de 89,6 MHz ook is hersteld via een noodzender in Noord-Nederland.

Noodzender op de Jirnsumer mast
Voor Sky Radio en Veronica is er een noodzender geactiveerd vanuit de zendmast in Jirnsum. Sky Radio is te ontvangen in Noord-Nederland op 101.0 MHz en Radio Veronica op 103.2 MHz. Ook Arrow Classic Rock Noord is weer in de lucht op 98,7 MHz. Voor Slam!FM, 100% NL en RadioNL zijn nog geen noodzenders geactiveerd.

BNR-Nieuwsradio via Gilze
BNR Nieuwsradio heeft ook een extra zender in gebruik genomen vanuit het Noord-Brabantse Gilze op 95,4 MHz om de dekking in het zuidelijke deel van de Randstad te verbeteren. Deze zender was al gecoördineerd voor BNR Nieuwsradio maar tot op heden niet operationeel. In de regio Rotterdam/Den Haag is BNR Nieuwsradio te ontvangen via de normale frequentie 91,3 MHz.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen