Nieuws

Gepubliceerd op 29 september 2015 | door Redactie

0

Reisaanbieder in Jirnsum

Een reisbureau hebben we in Jirnsum nooit gehad, een “Travel Counselor” sinds kort wel.

Moest je vroeger nog naar de stad voor een reisbureau, tegenwoordig boeken veel mensen hun vakantie zelf via internet of …. ze schakelen een zogenaamde “travel counselor” in. Wendy Stoker heeft zich onlangs bij Travel Counselors, in 2013 reisaanbieder van het jaar, aangesloten. Hieronder vertelt zij een en ander over haar onderneming….

Met meer dan 9 jaar ervaring binnen de reiswereld, zocht ik meer uitdaging in mijn verdere loopbaan en heb ik besloten om vanaf 1 augustus 2015 voor mezelf te beginnen. Reizen is mijn passie en wat is er mooier aan om hiermee je eigen onderneming op te zetten. In het kort gezegd ga ik reizen verkopen! Met mijn besluit om persoonlijk reisadviseur te worden, speel ik in op de toekomst van de reiswereld. Mensen willen graag de volledige aandacht van één gezicht, een vast aanspreekpunt, die klaarstaat op het moment dat zij het nodig hebben. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden, en kan dus op het door de klant gewenste tijdstip langskomen. Daarmee onderscheid ik mij van ‘gewone’ reisbureaus. Omdat ik veel persoonlijke ervaring heb met verschillende reizen, kan ik de klant uitstekend van een passend advies voorzien, beter dan het internet! Dus iedereen die plannen heeft, denk aan: een dagje uit, wintersportvakantie, zonvakantie, backpack-avontuur, georganiseerde groepsreizen of een vakantie met eigen vervoer, is bij mij aan het juiste adres. Echt niets is te gek!

Ik heb me aangesloten bij Travel Counsellors doordat zij wereldwijde bekendheid hebben, de kennis binnen het bedrijf groot is maar het wel persoonlijk houden. Travel Counsellors is een goed lopende Internationale organisatie, die inmiddels meer dan 1350 Travel Counsellors wereldwijd heeft. Om te starten als Travel Counsellor was het natuurlijk erg belangrijk al een “basis” netwerk te hebben, uiteraard heb ik die, denk aan: vrienden, familie en kennissen. Echter, je netwerk kan nooit groot genoeg zijn. Ik hoop via deze weg nog meer mensen te bereiken die in de toekomst hun vakantie bij mij willen onderbrengen.

wendy
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen