Nieuws no image

Gepubliceerd op 21 december 2004 | door Redactie

0

Rek is er nog niet uit bij Vakgarage Hofstra

Gabe Hofstra kan dus tevreden zijn. Op basis van de bedrijfsresultaten in de voorgaande jaren werd er dit jaar een fulltime verkoper aangetrokken. Dit heeft meteen zijn vruchten afgeworpen. De verkoop steeg met zo’n 8% van 370 naar circa 400 occasions. Voor 2005 rekent Hofstra in ieder geval op een evenaring van dit aantal. Deze voorbeeldige cijfers zijn opvallend in de branche. Want doorgaans hebben collega’s in den lande de laatste tijd weinig reden tot juichen.

Ook bij de primaire bedrijfsactiviteit, het onderhoud, gaat het goed. Hofstra kent – gelukkig – een grote klantenkring in Jirnsum. Hofstra: “Maar ook zijn er steeds meer klanten uit Grou en Akkrum die voor het onderhoud naar ons toekomen. Dat zou te maken kunnen hebben met de snelle groei van deze twee kernen.” De meeste van de in totaal tien werknemers zijn werkzaam op de onderhouds- en reparatieafdeling.

En dan nog de harde kritiek in het onlangs verschenen rapport van de ANWB. Hierin wordt duidelijk dat garages het niet zo nauw nemen met de uitoefening van dit vak. Ze doen niet wat ze behoren te doen of ze doen juist zaken die ze niet behoeven te doen. Hofstra was niet erg verrast over deze harde kritiek. “Je zag dat vooral garages in dichtbevolkte gebieden er van langs krijgen. Aan de positieve kant van deze lijst staan de garages uit Friesland. Hier heerst veel meer het ons kent ons gevoel. In deze regio zeggen we wat we doen en doen wat we zeggen”, aldus een stellige Hofstra.


Bron foto: www.vakgaragehofstra.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen