Nieuws Rodekruis-collectanten

Gepubliceerd op 26 mei 2021 | door Redactie

0

Rode Kruis Fryslân zoekt collectanten

Grou/Jirnsum – Het Rode Kruis mag dit jaar weer huis aan huis collecteren. De collecteweek staat gepland van 13 t/m 19 juni. District Fryslân heeft de collecteweek het thema ‘Noodhulp dichtbij huis’ meegegeven. Met de opbrengst van de collecte wordt noodhulp geboden aan kwetsbare mensen in Fryslân.

Sinds het begin van de Corona-pandemie is noodhulpverlening van het Rode Kruis plotseling aan de orde van de dag. De vrijwilligers van het Rode Kruis helpen waar ze kunnen in zorginstellingen die extra handen kunnen gebruiken. Het verspreiden van voedselpakketten, de ondersteuning bij het vaccineren en vervoer van en naar de vaccinatie-locaties, zijn taken die het Rode Kruis onmisbaar maken.

Janet Terpstra, coördinator Sponsor- en Fondsenwerving district Fryslân, zoekt in Jirnsum en Grou vrijwilligers die met de collectebus langs de deuren gaan. Er wordt gezorgd dat je dit 100% veilig kunt doen. Naast het doneren van contant geld, kan er via de collectebus ook via een QR-code worden gedoneerd. Meld je zo spoedig mogelijk aan via collectedistrictfriesland@rodekruis.nl. Janet is ook te bereiken via 06-15166701.

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen