VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 14 juni 2002 | door Redactie

0

Rommelmarkt groot succes!!!!

Zaterdag ochtend om 11.00 begon de rommelmarkt. Al om 10.00 waren er weer enkele handelaren die zich verzameld hadden bij de ingang. Vanwege vorig jaar was ervoor gekozen om het hele terrein af te sluiten, aangeziende handelaren nog wel eens naar een sluiproute willen zoeken. Na het openen van de hekken was het natuurlijk gelijk een gekeboel. Vele spullen werden verkocht.

Aan het eind van de dag kon de rekening opgemaakt worden. Helaas waren niet alle spullen verkocht, maar ondanks dit feit werd er toch voor ruim €1000 spullen verkocht. Dit bedrag zal volledig gebruikt worden voor de jeugd etc. van V.V.Irnsum. Helaas zal er volgend jaar geen rommelmarkt georganiseerd worden. Het jaar daaropvolgend zal er wel weer een rommelmarkt zijn.

Helaas zijn er geen foto’s van deze dag gemaakt. Op dit moment beschik ik nog niet over een digitale camera, waar misschien verandering in komt. Mocht dit echter niet lukken, dan vraag ik u hierbij om voor het volgend seizoen “zo nu en dan” u camera beschikbaar te stellen aan mij.

Webmaster VVI Sjoppie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen