OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 18 juni 2008 | door Redactie

0

Schoolreisje groep 7&8

De volgende dag gingen we Sumoworstelen en kanoen. Sumoworstelen vond ik wel grappig en kanoen vond ik ook wel grappig. De een na de ander viel om met de kano. Ik vond alles wel leuk.En ik zat bij alle jongens op de kamer.En toen gingen we ook nog even in het dorp Heech kijken. En natuurlijk gingen we ook nog even naar de disco. Dat was ook heel leuk. En natuurlijk gingen we op de fiets weer terug. En toen begon het tenslotte te regenen.

Dennis Douma
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen