Nieuws no image

Gepubliceerd op 18 mei 2003 | door Redactie

0

Schoonmaaksters vieren jubileum

Het gaat om de dames Gré Nugteren en Anna Visser. Ze zijn schoonzusters van elkaar. De goede samenwerking houdt dus al 25 jaar stand. Zij worden door groot en klein van OBS ‘It Tredde Sté’ erg gewaardeerd. Al die jaren hebben ze de lokalen, gangen en toiletten schoongemaakt. Maar dat is niet alles wat de dames in die kwart eeuw voor It Tredde Sté hebben betekend.

Zo werd er in de schoolvakanties door hen op de planten gepast en werden de containers buiten gezet. Anna is daarnaast regelmatig als begeleidster mee geweest tijdens de schoolkampen. En bij verjaardagen en uitstapjes van teamleden zijn Anna en Gré erbij. Iedere vrijdagmiddag rond 14:00 uur drinken de schoonmaaksters en de teamleden altijd gezellig thee met elkaar en om de beurt verzorgen Anna en Gré en de teamleden het lekkers bij de thee. Gré trakteert zo tussendoor vaak even op een dropje.

Afgelopen vrijdag kwamen Anna en Gré om 09:00 uur op school en er stond een erehaag van alle leerlingen en het team op hen te wachten, compleet met stoffers en blikken en stofdoeken en zwabbers. Met z’n allen is er voor hen gezongen en kregen zij de jubileumboeken overhandigd die door de leerlingen en de teamleden waren gemaakt. Natuurlijk waren er ook feestbloemen voor deze beide ‘kanjers’.


Met dank aan Tineke Bosschma
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen