LOCI

Gepubliceerd op 30 augustus 2015 | door Redactie

0

Seizoen 2015/2016 LOCI gaat van start

Vroeger was het alleen een gymnastiekvereniging, tegenwoordig kan iedereen bij LOCI terecht voor een vorm van beweging. Hieronder een beschrijving van de verschillende vormen die dit seizoen aangeboden worden.

STREETDANCE, maandag en dinsdag
Kun je ook niet stil staan als de muziek aan staat? Lijkt het je leuk om te dansen op de nieuwste hits? Het aanleren van makkelijke pasjes tot moeilijke choreografiën? Kom dan een proefles volgen. Elke les wordt een nieuw stukje dans aangeleerd. Na verloop van tijd heb je verschillende dansen op verschillende nummers geleerd. Deze nummers worden aan elkaar geplakt tot een mix. Per jaar worden er (minimaal) 2 mixen ingestudeerd. Deze worden geshowd tijdens de jaarlijkse demonstratie op de ALS dag in Jirnsum en tijdens de eindvoorstelling aan het einde van het schooljaar. Daarnaast wordt er door verschillende groepen mee gedaan aan wedstrijden gedurende het wedstrijd seizoen. De lessen worden gegeven door Kim Rijpma op maandag en dinsdagavond. Streetdance is voor kinderen vanaf groep 3. We hebben diverse leeftijdsgroepen.

DANCE FIT, maandag 18.30 – 19.30 uur
Heb je zin om lekker sportief bezig te zijn en ben je tussen de 20 en 60 jaar, kom dan een gratis proefles Dance Fit volgen! Dance Fit is een combinatie les waarin dansen wordt afgewisseld met spierkracht oefeningen. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan je conditie/uithoudingsvermogen, spierkracht en vetverbranding. Er worden op een leuke en makkelijke manier dansen aangeleerd. Het zullen geen moeilijke choreografieën zijn en er wordt geen nadruk gelegd op de techniek, waardoor iedereen het in eigen tempo kan volgen en zo zwaar kan maken als men zelf wil. Tijdens de spierkrachtoefeningen wordt er gebruik gemaakt van matjes, elastieken, ballen en gewichtjes. De les wordt gegeven door Kim Rijpma.

LOCI BEWEECHT, dinsdag 19.30-20.30 uur
Ben je op zoek naar een total body work out, dan is LOCI beweecht wat voor jou. Met ondersteuning van leuke en opzwepende muziek wordt cardio gecombineerd met spierversterkende oefeningen. Voor de spierversterkende oefeningen worden gewichtjes, pilatesballen, dyna-banden en thera-banden gebruikt. Voor de cardio oefeningen wordt onder andere gebruik gemaakt van steps. Kortom, LOCI beweecht heeft een gevarieerd programma. Voor dames vanaf 30 jaar. De les wordt gegeven door Bertha Veldman.

PEUTER EN KLEUTER GYM, maandag 15.45 – 16.30 uur
Dit is voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 3. Er worden spelletjes gedaan met ballen, hoepels en matten zodat ze lekker kunnen rennen en vrij bewegen. Het is goed voor de motoriek en ontwikkeling van de peuter / kleuter. De les wordt gegeven door Berend Riemersma

Interesse voor een van bovenstaande vormen van beweging? Kom dan een gratis proefles volgen in de gymzaal van Jirnsum, Douwemastraat 1, 9011 VS Jirnsum. Voor maar € 12 per maand ben je al lid! Hier kun je je opgeven. gymnastiekvereniging LOCI; download het machtigingsformulier vul het in en mail het naar locijirnsum@gmail.com

Stuur voor meer informatie een mail naar locijirnsum@gmail.com
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen