KV Irnsum Dames_A_030709

Gepubliceerd op 6 juli 2009 | door Redactie

0

Senioren ledenpartij ‘Jachthaven Sneekerhof’ 3 juli 2009

… die gelukkig gewoon kon doorgaan want alle buien schampten Jirnsum en bij de start van de ledenpartij was het veld heerlijk opgefrist. Dat was ook zo ongeveer het enige want om te kaatsen was het nog steeds drukkend en klam. De toeschouwers konden al vlot een jas of vest opzoeken want al zittend was het niet al te warm meer.

Met ruim 30 deelnemers op papier was de deelname prima te noemen. Wellicht dat de aanvangstijd van 19.00 uur en de vrijdagavond hier toch een rol bij speelden. In 3 klassen, Dames A, Dames B en Heren, werd er gestreden om de kransen en de waardebonnen. Deze waardebonnen werden gesponsord door ‘Jachthaven Sneekerhof’ gevestigd aan het Prinses Margrietkanaal nabij ‘it slúske’.

In alle klassen werd gestart met ‘spullen gelyk’ en dat was maar goed ook want wat was het overal spannend. In alle partijen ging het mooi gelijk op waardoor uit alle laatste partijen de definitieve uitslag moest komen. Het resultaat was dat na 22.00 uur pas de laatste slag viel en na het opruimen van het veld en een welverdiende douche voor de kaatsers, kon de voorzitter de prijzen uitreiken. Dit alles na het bedanken van de sponsor, het barpersoneel en de kransenmakers.

De winnaars van deze ledenpartij waren:

Dames A:

1) Judith Schaap

Erna de Vries

Marit de Vries

2) Anita Kant

Jeanette Keulen

Dames_A_030709

Dames B:

1) Ingrid Spel

Hieke Terra

2) Siska Keulen

Grietsje de Vries-Sikkema

Dames_B_030709

Heren:

1) Edward Jorna

Sjirk de Groot

Berend Riemersma

2) Goos Keulen

Paul IJsselmuiden

Heren_030709


 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen