KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 2 mei 2004 | door Redactie

0

Senioren ledenpartij “Troefmarkt” 30 april

Met 40 deelnemers op papier, een strak blauwe hemel en een lekker windje uit het oosten was dit een prima start voor de Kaatsvereniging. De deelnemers werden verdeeld in 3 categorieën te weten Heren, Dames A en Dames B.

Heren
Bij de heren werd gekaatst met een verliezers ronde zodat alle 8 parturen in ieder geval 2x konden kaatsen. De eerste omloop verliep behoorlijk spannend omdat de loting de parturen goed had verdeeld. Na de eerste omloop was het in de winnaars ronde niet al te spannend meer waardoor de finalisten vrij snel duidelijk waren. De uitslag bij de heren is als volgt:

1) Anno Wijtsma
Bert Slof
Willem Smits

2) Egbert Keizer
Paul IJsselmuiden
Bauke Nicolaï

De verliezers ronde werd gewonnen door:
1) Job Veldhuis
Hugo Hoekstra

Dames A
In deze categorie waren 4 parturen wat betekent dat er werd gekaatst in een halve competitie. De parturen waren allemaal erg sterk wat als resultaat had dat er na 2 omlopen van elk bijna 2 uren een verschil in voor- en tegen eersten was van maximaal 1 punt. De laatste partij moest dan ook de winnaar uitwijzen en dat was nog niet zo gemakkelijk. Er werd gestreden voor ieder eerst en bij de meeste dames werd al wel duidelijk dat het toch weer even wennen is om 3 partijen te kaatsen. De laatste partij verliep iets soepeler en de uitslag van deze categorie is als volgt:

1) Dorien van Steen
Christien Mous
Ekelien Beimers

2) Jeltsje Spel
Jolanda Dalhuizen
Marit de Vries

Dames B
Bij deze dames werd een individuele competitie gekaatst aangezien er slechts 6 dames waren. Zij werden 3x door elkaar geloot en uiteindelijk kwam hier 1 winnaar uit. Doordat er erg vlot gekaatst werd, was al snel duidelijk wie de winnares was:
1) Tsjitske Hofstra

Alle winnaars zijn naar huis gegaan met gebak en de 1e prijs winnaars kregen natuurlijk ook een krans mee. Siem en Ute Halbersma (Troefmarkt) willen wij hierbij bedanken voor de sponsoring.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen