KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 14 september 2006 | door Redactie

0

Senioren ledenpartij “Vakgarage Hofstra” Nachtkeatsen; 9 september 2006

…… Héél veel regen is er al gevallen en er wordt ook nog wel wat voorspeld en daarnaast de nodige andere activiteiten die worden georganiseerd op deze avond. Het besluit valt dan ook snel en daarmee wordt deze kaatspartij een week verschoven.

Achteraf bekeken een zeer gelukkige “move” want het weer is geweldig (met volle maan) en het aantal deelnemers boven verwachting. Met 35 kaats(t)ers is er een mooie lijst en de loting levert een aantal zeer spannende partijen op. Zo spannend zelfs dat een enkele partij ruim 1½ uur duurt voordat de winnaar bekend is. Rond 20.00 uur werd de eerste luchtbal geslagen en het was heel ver na middernacht dat de prijzen uitgezocht konden worden. Bij deze partij is de traditie dat de winnaar mag beginnen met het uitzoeken van een prijs, gevolgd door nummer 2 etc.. Gedurende de avond kon men de inwendige mens niet alleen voorzien van een drankje maar ook van een hapje van het koud/warm buffet. De uitslag van deze bijzondere laatste kaatspartij is als volgt:

Winnaars ronde:
1) Hieke Terra
Wietse Stoker
Peter Posthumus 

2) Nadine Veenstra 
Dick Hellinga 
Evert de Jong 

3) Siska Keulen 
Janneke Brakels
Egbert Keizer

Verliezers ronde:
1) Hinke van Steen 
Tjeerd Buursma
Ernst v/d Lei 

2) Alida Miedema
Jeannette Keulen
Edward Jorna 

Aan het einde van de avond/begin van de ochtend werden de vrijwilligers bedankt en natuurlijk ook Vakgarage Hofstra voor de sponsoring van deze partij.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen