Nieuws no image

Gepubliceerd op 14 januari 2005 | door Redactie

0

Siebe Sail blijft wind in de zeilen houden

Directeur Iwan Relyveld geeft aan dat het organiseren van dagtochten en bedrijfstrainingen in het begin centraal stonden. Daarnaast werden er ook vaar- en zeilinstructies gegeven. “In de loop van de jaren hebben wij deze vaar- en zeilinstructies verder ontwikkeld, waarbij persoonlijke aandacht voor de cursist centraal staat. Dit heeft geleid tot een effectieve lesmethode op rond- en platbodemschepen, scherpe jachten en motorboten. Door onze unieke aanpak is het mogelijk om mensen in 1 of 2 dagen de basistechnieken van het zeilen of motorbootvaren bij te brengen. Hierdoor kan men op een veilige en ontspannen manier genieten van een vakantie op de Friese wateren.”

Siebe Sail is vanaf 2004 een ANWB-erkende vaarschool. Deze erkenning heeft betrekking op kennismakings- en maatwerkcursussen op de hierboven genoemde schepen. Deze cursussen verzorgen wij o.a. ook voor het bureau van toerisme Friesland Holland.

De heer Relyveld vertelt dat hij ook in de winter niet stilzit. Dan worden de theoretische cursussen vaarbewijs 1 en 2, marifonie en Marcom B op verschillende plaatsen in Friesland gegeven. Op dit moment is ‘Siebe Sail’ bezig met het ontwikkelen van een theoretische cursus ‘vaarbewijs nieuwe stijl’. Deze cursus gaat in het najaar 2005 van start. Wij hopen in 2005 weer veel cursisten te ontvangen en hen enthousiast te maken voor de watersport in onze mooie provincie!

Naast het geven van deze cursussen is er ook in de winterperiode tijd nodig voor werving voor het komende seizoen. Je gezicht laten zien op o.a. gerenommeerde beurzen als Boot Düsseldorf en Boot Holland is ook een deel van het werk van Relyveld.

Bekijk voor actueel nieuws op: [www.siebesail.com ] Nieuwsgierige lezers vragen zich ongetwijfeld af waar de naam Siebe Sail nu vandaan komt. Eigenlijk heel simpel. Zoon Siebes naam werd gekoppeld aan de wereldwijd bekende term ‘sailing’, en ziedaar: ’Siebe Sail’.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen