Kattekuorke

Gepubliceerd op 7 december 2016 | door Redactie

0

Sinterklaasfeest op It Kattekuorke

Ook dit jaar bracht de Sint met zijn twee Pieten op 5 december een bezoekje aan de peuters van It Kattekuorke. Voordat de Sint deze ochtend arriveerde, werd er eerst nog even gezellig met elkaar gespeeld. De verkleedkleren van de Sinterklaas en Piet kwamen uit de kast en lekkere pepernootjes werden uitgedeeld. De Sinterklaasliedjes konden natuurlijk ook niet ontbreken. Er was duidelijk al goed geoefend want alle peuters zongen uit volle borst mee.

Om 10.00 was het dan eindelijk zover. Alle kinderen zaten geduldig in de kring te wachten. Sinterklaas en twee Pieten hadden gelukkig It Kattekuorke kunnen vinden.

Bij binnenkomst ging Piet op Sinterklaas zijn stoel zitten, maar dit werd netjes gecorrigeerd door Marthe. Het grote Sinterklaasboek kwam tevoorschijn en om beurten mochten de kinderen bij Sinterklaas komen. Er werd gezongen, gedanst, koprollen gemaakt en zelfs in het Spaans geteld. Het was nog even spannend of er wel kadootjes mee waren gebracht. Want ja… waar hadden de Pieten deze nou ook alweer verstopt? Gelukkig werden de kadootjes snel gevonden en aan alle kinderen uitgedeeld. Na nog een mooi afscheidslied was het alweer tijd om de Sint en Pieten uit te zwaaien. Het was een gezellige ochtend!
Meer foto’s van deze ochtend kunt u vinden  via deze link

p1070042

p1070092
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen