OBS it Tredde Stee no image

Gepubliceerd op 29 november 2006 | door Redactie

0

Sinterklaasnieuwsbrief 24 november 2006

Mearke
Donderdag 30 november gaan de kinderen van groep 5 t/m 8 naar Terherne naar het mearke ‘Argewaasje yn Paradiso’. Ze moeten dan om 13.20 uur op school te zijn, zodat ze om 13.30 uur kunnen vertrekken. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot 16.15 uur.

Het vergeten Pietje
Op 5 december om 10.30 uur treden alle leerlingen van school voor u op met de musical ‘Het vergeten Pietje’. Ouders en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom in de gymzaal bij school.

Sint op school
Natuurlijk verwelkomen we Sint en zijn Pieten ook op school. Zij zullen op 5 december om 13.15 uur bij school aankomen. Wij vinden het leuk als daarbij zoveel mogelijk ouders bij zijn. Vervolgens vieren de kinderen van groep 1/2 en 3/4 het Sinterklaasfeest zonder ouders in hun eigen lokaal. De groepen 5/6 en 7/8 vieren Sinterklaas met surprises en gedichten. Op 6 december zijn de kleuters vrij. De kinderen van de groepen 3 t/m 8 moeten dan gewoon om 8.30 uur op school zijn.

Hulpouders
Voor de Sinterklaasmusical zijn we op zoek naar ouders die ons willen helpen met het maken van een decor (dinsdagmiddag 28 november), met schminken (dinsdagochtend 5 december) en met het maken van foto’s en het bedienen van een computer (Powerpoint-presentatie) tijdens de voorstelling. Is iemand in de gelegenheid om voor ons kleurenkopieën (voor de benodigde maskers) te maken?

Rekwisieten en kleding
Verder zijn wij voor de voorstelling op zoek naar een grote ouderwetse (leren) bruine koffer en een kleine ouderwetse (leren) bruine koffer, een staf van Sinterklaas, Zwarte Pietenpakken in verschillende maten (voor kinderen van groep 1 t/m 8), een zitzak, een blauwe wijnfles. Wilt u de spullen bij een van de teamleden afgeven?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen