Nieuws Sloephurenfryslan

Gepubliceerd op 25 mei 2021 | door Redactie

0

Sloep huren Fryslân opent in Corona-tijd

Dat Corona ook kan leiden tot hele mooie ontwikkelingen en ondernemerschap bewijst onderstaand verhaal. Martin Rotteveel uit Jirnsum en Jens van der Heide uit Grou, twee vrienden en beide 2e jaars HBO-student, begonnen onlangs een nieuw sloepverhuurbedrijf. Sloep huren Fryslân, een dynamisch bedrijf met vier luxe uitgeruste 7 persoons tendersloepen. 

Martin; ‘Afgelopen winter zaten Jens en ik bij elkaar. We hadden beide vorige zomer hard gewerkt, geld verdiend en wilden graag samen een bedrijf beginnen. Door Corona konden we verder weinig ondernemen en waren we net als iedereen aan huis gebonden. We hebben diverse mogelijkheden besproken wat we samen konden beginnen en al snel kwamen we tot de conclusie dat we een nieuw sloepverhuurbedrijf wilden beginnen’. 

Jens vult aan; ‘We hebben namelijk allebei veel affiniteit met varen, ervaring met de watersport én het helpen van gasten. Daarbij wilden we alleen een iets ander concept brengen. Moderne tender sloepen, full service met borreltassen, lunches en ook samenwerking met lokale horeca en andere ondernemers. In Friesland vakantievieren of een dagje op het water is namelijk uniek, wat iedereen zou eens zou moeten ervaren. Daar willen wij graag aan bijdragen’. 

Jens en Martin verwachten dat Nederland ook dit jaar weer grotendeels aangewezen zal zijn op vakantie in eigen land. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant zijn zij ervan overtuigd dat midden-Friesland vanaf het water zo mooi is dat iedereen hier minimaal een paar dagen van zou moeten genieten.

Sloep huren Fryslân is gevestigd aan de Industriewei 17 in Jirnsum, heeft een mooie ruime haven met voldoende parkeerruimte. De boten zijn vanaf begin mei alle dagen van de week te huur via www.sloephurenfryslan.nl  
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen