Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 september 2009 | door Redactie

0

Snelweg A32 twee weekenden dicht

Om de verkeersveiligheid te waarborgen op de A32, worden er in opdracht van Rijkswaterstaat gedurende twee weekenden in september tussen knooppunt Heerenveen en Werpsterhoek reparaties verricht aan het wegdek. Deze reparaties bestaan uit het verwijderen van stukken asfalt en het aanbrengen van een nieuwe deklaag.
De werkzaamheden gaan plaatsvinden op het volgende data/tijdstippen:
· vrijdagavond 11 september van 20.00 uur tot maandag 14 september 6.00 uur: afsluiting tussen knooppunt Heerenveen en Werpsterhoek in de richting Leeuwarden.
· vrijdagavond 25 september van 20.00 uur tot maandag 28 september 6.00 uur: afsluiting tussen Werpsterhoek en knooppunt Heerenveen in de richting Heerenveen.

Het verkeer wordt omgeleid via Drachten.
Bovendien biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan in de vorm van het “vanAnaarBeter-treinkaartje”. Met dit treinkaartje kunt u tijdens de werkzaamheden op zaterdag 12 en zondag 13 september voordelig met de NS reizen tussen Heerenveen en Leeuwarden (en tussenliggende stations) in beide richtingen. Het kaartje is voor € 2,= ( retour 2e klas) te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de kop “Acties/Evenementen”. Vergeet niet uw kaartje te stempelen in één van de gele stempelautomaten. Het kaartje is één dag geldig. Inlichtingen verkrijgbaar bij het NS-Servicepunt.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑