VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 18 september 2008 | door Redactie

0

Spelers eerste selectie v.v. Irnsum in goede handen.

kunnen weer los in de derde klasse Noord.
Naast het aantrekken van een nieuwe trainer, Fokke de Vries, heeft de vereniging de verzorging en blessurebehandeling verder geprofessionaliseerd.
Naast de alom gewaardeerde verzorger van het eerste elftal, Durk de Jong, kan er een beroep worden gedaan op de TIGRA/Praktijk  Fysioth Jissink te Jirnsum.
Verzorger Durk de Jong verheugd zich op de samenwerking: “ Het is voor mij een steuntje in de rug om bij twijfelgevallen een second opinion te kunnen hebben”. Ook trainer Fokke de Vries ziet voordelen in de samenwerking:”Je hebt zo mogelijk een compleet overzicht en doorlooptijd van alle geblesseerde spelers. De vertegenwoordigers van de fysio praktijk: de dames Mariska Lijendekker en Mariska Nijman, zien de samenwerking als erg positief: “We zijn ook een aantal keren bij de training aanwezig, zo leren wij de spelers en hun  eventuele specifieke fysieke problemen beter kennen”.  Ook voorzitter Ed den Dulk ziet deze voorziening als welkome aanvulling . “We zijn als vereniging klaar om ook van dit tweede seizoen in de derde klasse een aantrekkelijk en sportief gebeuren te maken”. De spelers van de eerste selectie zijn bij blessures voortaan dus in goede handen. 
 
 
Bij de foto: vlnr Durk de Jong, Mariska Lijendekker en Mariska Nijman
 
Ed den Dulk

  
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen