Nieuws no image

Gepubliceerd op 21 december 2009 | door Redactie

0

Sport-Kerst Instuifmiddagen

Tijdens deze middagen kunnen kinderen vrijblijvend deelnemen aan diverse sport en spelactiviteiten. De instuiven worden op 3 plaatsen georganiseerd en hebben per locatie een verschillend thema.

 Op maandag 21 december:   It Mingeltsje te Sibrandabuorren: thema ‘oer- Hollandse spelletjes’. We hebben de beschikking over meer dan tien leuke en spannende spellen.
Op dinsdag 22 december: de Twine te Grou:  ‘Wintersurvival’. Voor kinderen die het geweldig vinden om van een survivalbaan af te roetsjen is dit een geweldige activiteit.
Op woensdag 23 december:  Utingeradielhal in Akkrum: kennismaking met verschillende sportverenigingen uit de buurt en zijn er lessen in bijvoorbeeld Kempo of dans. Daarnaast vinden er nog leuke groepsspelletjes plaats en is er een groot opblaasbaar voetbalveld aanwezig.

De instuiven starten om 14.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis.
De leiding van deze middagen is in handen van h
et sportteam Boarnsterhim dat bestaat uit twee LIO-studenten, tien  2e en/of 3e jaar ALO-studenten en de combinatiefunctionaris. De leerlingen op de basisscholen kennen de studenten van de gymlessen op school. Het sportteam is van plan meer sportprojecten of andere activiteiten te organiseren in de gemeente en heeft bovendien een hyvespagina voor de jeugd aangemaakt: teamboarnsterhim.hyves.nl

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen