Nieuws

Gepubliceerd op 15 maart 2015 | door Redactie

0

Voorbereidingen nieuwe Sylsbrêge: informatieavond

Het is zover. Binnenkort starten de werkzaamheden voor de nieuwe Sylsbrêge. Na de zomer begint de sloop en de nieuwbouw.Maar eerst moeten alle kabels en leidingen worden verplaatst die rondom de brug in de grond zitten. Dat gebeurt al op heel korte termijn. Vanaf dat moment gaan bewoners en gebruikers hinder ondervinden op de Grousterdyk tot over de brug op de Reinerswei. En dat zal een jaar gaan duren. Dat is ingrijpend maar het is niet te voorkomen want er moet veel en ingewikkeld werk worden verzet.

Natuurlijk doen we onze uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat begint met informatie verstrekken over hoe we alles organiseren en wat dat voor u gaat betekenen. U zult ook vast en zeker vragen hebben. Daarom organiseren wij een informatieavond op
donderdag 2 april in het Kattehûs. We starten met een toelichting om 20.00u. Als u iets eerder bent staat de koffie klaar. Mocht u voor die tijd al vragen hebben dan kunt u die mailen naar j.apperloo@fryslan.nl. Wij proberen die dan op de informatieavond te beantwoorden. Graag ontmoet ik u op 2 april.

Namens provincie Fryslân en gemeente Leeuwarden,
Johan Apperloo

brug_3_grou

brug_1

 

brug_4_constructie

 

brug_feature_boven

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen