Nieuws

Gepubliceerd op 21 mei 2017 | door Redactie

0

Statiegeldflessen verzamelen voor Jirn-summertime

De organisatie van Jirn-summertime, het hele weekend feest ter ere van 100 jaar plaatselijk belang en Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, is in volle gang. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld druk gewerkt aan het werven van fondsen. Maar ook alle Jirnsummers kunnen hun financiële steentje bijdragen, met lege statiegeldflessen.

Komende vrijdag, als het oud papier wordt opgehaald, zullen vrijwilligers van het wandelvoetbal ook door het dorp gaan. Iedereen kan zijn lege statiegeldflessen en -kratten bij de weg zetten. Deze worden opgehaald en naar de Jumbo in Grou gebracht. De opbrengst komt volledig ten goede aan Jirn-summertime. Het komende jaar zullen er iedere vrijdag tegelijk met het oud papier ook statiegeldflessen worden opgehaald, tussen 18.30 en 19.30 uur. Vrijwilligers voor het ophalen zijn van harte welkom!

Wilt u uw flessen en – kratten zolang niet bewaren? Dan kunt u ze ook zelf wegbrengen naar de Jumbo, en de statiegeld-bon in de groene box bij de flessenautomaat deponeren. Op de foto ziet u oud-Jirnsummer en Jumbo-medewerker Fons van Steen de eerste flessenbon inleveren voor Jirn-summertime.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen