Nieuws no image

Gepubliceerd op 12 maart 2014 | door Redactie

0

Nieuws van de Bining


Oproep NL Doet

Wie helpt ons op vrijdag en zaterdag 21 en 22 maart a.s. om in het kader van NL DOET diverse klusjes te doen zoals kantine van binnen en buiten schoon maken , complex afvalvrij maken en nog vele ander klusjes . Vele handen maken licht werk! Wij denken aan vrijdag middag en zaterdag . Uiteraard staat de koffie klaar . Meld je even aan bij 1 van de bestuursleden van de desbetreffende verenigingen .

Vernielingen
Helaas vinden er nog steeds vernielingen plaats op ons sportcomplex. Zo is de belettering van stoeltjes in de nieuwe dugouts er af gehaald (kosten +/- € 350!!!) en vinden we veel rommel en afval op de tribune . Als dit zo door gaat zien wij ons helaas genoodzaakt om buiten de oefen – en speeltijden de hekken op slot te doen! Wij hopen dat het zo ver niet hoeft te komen.

Uniek plan
Binnenkort worden onze velden gemaaid door 2 maairobots. De B.V. Sport is druk bezig met de voorbereidingen. Het A- veld en de kleine oefenhoek wordt door één robot gemaaid en het B-veld en de grote oefenhoek door robotnummer twee. Groot voordeel is dat de velden minimaal 2 x per week gemaaid worden . Het gras kan blijven liggen waardoor een sterkere grasmat ontstaat . De verenigingen moeten er voor zorgen dat na afloop van trainingen en wedstrijden alles wordt opgeruimd, omdat de robots ook ‘snachts bezig zijn.

Tot ziens!
Stichting Beheer Sportaccommodatie Jirnsum .
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen