VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 2 januari 2003 | door Redactie

0

Supportersmiddag 1e selectie

22 december 2002 hadden alle selectiespelers van het 1e elftal van V.V.Irnsum speciaal voor hun supporters een leuke middag georganiseerd in de kantine. Tientallen jaren was dit niet meer gebeurt, echter door de trouwe support die het elftal elke week krijgt, wilden de spelers iets terug doen.

’s Middags om 15.00 uur werd de dag uiteen gezet. Alle spelers hadden zich in het thuistenue gehezen. Helaas waren door een dag eerder gegeven feest niet alle spelers aanwezig. Mede door de gladheid en slechte weer was de opkomst niet optimaal maar toch waagden zón 60 mensen de “gevaarlijke” tocht naar de kantine. Aanvoerder Cor Dijkstra begon de middag met een prachtig gedicht. Daarna werden de supporters op de proef gesteld. “Gamemaster” SBD stelde de vragen waarna de supporters via een virtuele scheiding moesten aangeven of dit een juiste stelling was of een onjuiste. Als winnaar kwam Thea Hallema uit de bus. Zij kan een gezellige avond verwachten met de trainer Koos van Dijk (een etentje met aanhang).

Hierna werden via het ‘draaiend rad’ de winnaars van de verloting bekend gemaakt. Dezen kregen prijzen uiteenlopend van een grote fles bier tot een fles rode wijn. Vervolgens werd het feest afgesloten door de geweldige zanger “Jan Garden”. Diverse meezingers kwamen aan bod evenals populaire hits. Hierna was het zoals in het programmboekje vermeld stond “Einde oefening !”

Al met al een zeer geslaagde dag waarvan binnenkort ook foto’s op deze site komen. Nu al is zeker dat deze dag zeker voor herhaling vatbaar is….

Webmaster vvi Sjoppie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen