Nieuws no image

Gepubliceerd op 2 februari 2010 | door Redactie

0

Talent gezocht voor Ouderensongfestival

Het Ouderen Songfestival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een landelijk festival, waarbij ouderen vanaf 55 jaar een kans krijgen hun vocale talenten te tonen. Op deze manier bieden wij ouderen de kans om mee te doen in de samenleving en bevorderen wij de beoefening van amateur-kunsten. Het Ouderen Songfestival is aanvankelijk gestart in Amsterdam, later vooral in de provincie Noord-Holland, en heeft de laatste jaren een landelijke groei doorgemaakt.

De tweede voorronde gaat plaatsvinden in Zorgcentrum Leppehiem te Akkrum. De organisatoren vinden het geweldig dat we hier gaan starten. Voor deze voorronde zijn wij echter nog heel hard op zoek naar enthousiaste Friezen die willen deelnemen aan dit unieke festival. Wilt u meedoen en bent u 55+?
U kunt zich inschrijven voor deze voorronde van het ouderen Songfestival 2010 door een e-mail te sturen naar: JOS@STICHTINGJAM.NL of door te bellen naar: 020 421 58 89.

Bezoekers aan dit evenement zijn ook welkom: zondag 14 februari in woonzorgcentrum Leppehiem, Leppedyk 37 in Akkrum. Aanvang 14.00 uur, entree gratis.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen