Iverto

Gepubliceerd op 4 maart 2016 | door Redactie

0

Tompoezen voor Iverto

Volleybalvereniging Iverto doet mee aan de  Poiesz Jeugd Sponsor Actie in Akkrum. Deze actie kennen de meeste mensen wel van de jeugdsponsormunten die gespaard kunnen worden en vervolgens in de winkel in de buizen van de verschillende verenigingen gedaan kunnen worden. Naast het sparen van deze munten voor in de IVERTO-buis is er in de actieweek van IVERTO ook een speciale bakkerijaanbieding die extra veel munten oplevert voor de club.

De bakkerijaanbieding voorafgaand aan onze actiedag op 12 maart is een doos van vier tompoezen. Per verkochte doos tompoezen ontvangen we maar liefst 15 jeugdsponsormunten!!

Uiteraard willen wij optimaal gebruik van maken van deze actie! Wij vragen jullie om ons te helpen bij het sparen van munten in onze actieweek door tompoezen bij ons te bestellen voor het actiebedrag van € 1.45!

Wij brengen de tompoezen dan ook nog bij je thuis (in Jirnsum). Dus is er binnenkort iemand jarig of wil je als Jirnsumer Kat gewoon lekker genieten van deze heerlijke tompoezen bestel ze dan snel!! De tompoezen zijn voor jou en de munten voor IVERTO!!

Graag ontvangen wij je bestelling vóór woensdag 9 maart 17.00 uur  op: iverto.bestuur@gmail.com met daarin de volgende gegevens: Naam, adres in Jirnsum waar we de tompoezen kunnen afleveren, telefoonnummer en natuurlijk het aantal dozen tompoezen (á 4 stuks) die we mogen afleveren op vrijdagavond 11 maart. We ontvangen het geld graag contant als we ze bij je thuis brengen.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen