KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 14 juli 2003 | door Redactie

0

“TRANSMIT” Pearkekeatsen Senioren Ledenpartij

Het was een zwoele zomeravond, waarbij de vele kaatsers genieten konden van een stukje vlees van de barbecue verzorgd door de familie Halbersma van de Troefmarkt. Tevens kon men tijdens en na de kaatspartij swingen op de live-muziek van Dûbbeldyk uit Grou.

Er hebben maar liefst 45 paartjes meegedaan aan de paartjespartij. Waarbij overigens van de 45 paartjes, maar 4 in het dagelijks leven echt een stel zijn. Er werd gekaatst in 4 klassen. In de Top-klasse kwamen er 8 parturen in actie, de A-klasse 12, de B-klasse 16 en in de C-klasse 9 parturen. Ieder partuur moest drie wedstrijden spelen, waarbij met 2-2 (spul) gelijk werd begonnen. In de C-klasse waren er enkelen die maar twee keer hoefden te kaatsen. Zij hadden de mazzel van het lot, dat zeker bij het kaatsen altijd een grote rol speelt. Om ongeveer 22.00 uur waren alle drie rondes gespeeld en konden de punten opgeteld worden. Om ongeveer 23.00 uur volgde de prijsuitreiking. De prijzen bestonden uit heerlijke karbonades en rollades gesponsord door Transmit. Helaas kon Hendrik Smit zelf niet meedoen, omdat hij een steen op zijn voet had gekregen. Zijn moeder Jantsje Smit heeft echter veel goed gemaakt door de krans te winnen in de C-klasse met René van der Meer.

Na de prijsuitreiking kon men nog even genieten van de live-muziek, een drankje en een hapje. Het was een zeer geslaagde avond. De vrijwilligers achter de bar hebben ook een hoop werk verzet en dit is zeker een bedankje waard. Tevens wil het bestuur de sponsor ‘’Transmit” (eigenaar Hendrik Smit) bedanken, Dûbbeldyk voor de gezellige muziek en de familie Halbersma voor de barbecue.

De uitslag is als volgt:

Top-klasse (8 partuur en 3 prijzen)
1. Wendy Koerts
Johan Binnema

2. Marisca Dalhuizen
Peter Posthumus

3. Marit de Vries
Sjirk G. de Groot

A-klasse (12 partuur en 4 prijzen)
1. Carolie Elzinga
Cor Dijkstra

2. Ekelien Beimers
Douwe Beimers

3. Margriet Adema
Nico Hettinga

4. Rommy van Wijngaarden
Hugo Hoekstra

B-klasse (16 partuur en 4 prijzen)
1. Sonja Terra
Arjen Terra

2. Nadine Veenstra
Pieter Donker

3. Thea de Vries
Rienk de Vries

4. Christien de Vries-Mous
Matthijs de Vries

C-klasse (9 partuur en 3 prijzen)
1. Jantsje Smit
René van der Meer

2. Alie van Balen
Gradus Voulon

3. Ciska Keulen
Arnold Dijkstra
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen