Aanpassen no image

Gepubliceerd op 25 oktober 2014 | door Redactie

0

Uitnodiging: Ouderavond PSZ 3 november 2014

Ben jij geïnteresseerd in de opvoeding, vind jij het leuk om eens met andere ouders kennis te maken en van gedachten te wisselen over de situaties die jij tegenkomt in de opvoeding van jouw kind in deze leeftijdscategorie? Kom dan naar de ouderavond van peuterspeelzaal It Kattekuorke te Jirnsum. 


Voor: Ouders van de kinderen die naar de peuterspeelzaal It Kattekuorke gaan en andere geïnteresseerde ouders met kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar woonachtig in Jirnsum.

Door: Marijke Tichelaar en Els Koopmans van kindercoachpraktijk De Praatstok te Reduzum

Locatie: Peuterspeelzaal It Kattekuorke te Jirnsum

Datum: Maandag 3 november 2014 Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Inhoud van de avond: Na de mededelingen van Juf Anneke Agema aangaande de peuterspeelzaal zal er een presentatie gegeven worden door Marijke Tichelaar en Els Koopmans van kindercoachpraktijk De Praatstok. Zij gaan vertellen over de ontwikkeling van het jonge kind van 0-4 jaar waar het hechtingsproces en de veiligheid binnen het gezin en later ook daarbuiten van belang is. Vanaf 2 jaar gaat het kind de wereld buiten de gezinssituatie meer ontdekken en komt daarbij weer nieuwe dingen tegen. Hoe kun je als ouder je kind daarin ondersteunen, wat is daarbij belangrijk? Tijdens de avond zullen ze niet alleen aan het woord zijn maar ook op een actieve wijze aan de slag gaan met actuele opvoedingsvragen als bijvoorbeeld: mijn kind eet niet, krijst in de supermarkt of durft niet bij andere kinderen te spelen etc. Er zal deze avond voldoende ruimte zijn om vragen te stellen.

Jullie zijn van harte welkom!

Graag ontvangen wij bericht als je komt. De ouders van de kinderen die naar PSZ It Kattekuorke gaan kunnen dit aangeven via het deelnamestrookje in de brief die jullie nog ontvangen. Andere geïnteresseerde ouders kunnen een bericht sturen of contact opnemen met Margriet Tibben: mtibben@hotmail.com of 0566-653882.

Tags: , , , , ,
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen