VV Irnsum 2013-01-24 20.37.11

Gepubliceerd op 29 januari 2013 | door Redactie

0

Uitslagen schaatsen leden VV Irnsum

 
De estafettewedstrijd voor de voetballers van de A’s en de B’s met een mooie opkomst van 21 jongens begon om half 8 onder leiding van Trainer Beene Dijkstra en Leider Maurits Zeinstra. Fel was de strijd om de prijzen (heerlijke droge worsten). Als afsluiting was er nog een massa sprint. Hierbij startte iedereen gelijk en moest men 3 volle rondes schaatsen. Winnaar werd met overmacht Hidde Melein.

Het was dan ook een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. De winnaars bij de estafette waren:

1e prijs: Jelle Meintema, Rutger Melein en Albert Hofstra
2e prijs: Milan Keulen, Hendrik Zeinstra en Berend Riemersma
 
2013-01-24 20.37.11  
milan

Vrijdag 25 januari waren de senioren aan de beurt om te laten zien wie de beste schaatsende, priksleeënde en/of ijssjoelende voetballer was. Met een goede opkomst van 32 leden begon ieder om 19.45 uur met zijn onderdeel. Bij het ijssjoelen werd onder de bezielende leiding van Koos van Dijk fel gestreden om de 3 plaatsen op het podium. Winnaar werd Cor Dijkstra met als goede tweede Michel ‘Skippy’ Schippers en Bernard Dijkstra werd na een zeer sterke opening derde.

skippy cor dijkstra bernard dijkstra

Bij de estafette waren 7 teams (van 3 personen) die de strijd met elkaar aangingen. Het waren de teams van Bennie van Dijk, Rogier Nugteren en Klaas Wiersma en het team van Klaas de Jong, Kees Keulen en Peter Posthumus die al hun wedstrijden hadden gewonnen. Na de pauze gingen zij de strijd met elkaar aan.

 
Het team van Bennie kwam goed uit de startblokken en namen zo een 1-0 voorsprong maar door goed doorzetten van good old Kees K. werd de stand weer gelijk en omdat het om “de best of 3” gaat moest de beslissing uit de allerlaatste rit komen. Nog één keer moesten de schaatsers op scherp en dus ook de scheidsrechters Bertus Spel en Jappie Hallema. Het werd een spannende rit die net in het voordeel van het team van Kees K. viel.

rogier
Als afsluiting was er voor de liefhebbers nog priksleeën. De deelnemers werden luid toegejuicht door de andere spelers die reeds al aan de koek en zopie zaten. Na een aantal spannende ritten, onder leiding van de leiders van het 1ste Bennie Hottinga en Miljo Will, werd Evert Boersma de verdiende winnaar. Dirk Kooistra werd 2de en Kees Keulen 3de .

kees keulen
 
IMG 4907
Nadat de prijzen waren verdeeld kon een ieder nog even gezellig bij/rond de vuurkort nagenieten van een zeer geslaagde avond….
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen