Nieuws no image

Gepubliceerd op 13 mei 2014 | door Redactie

0

Grote respons handtekeningenactie behoud Dekemahiem

Het was geen enkel probleem om voldoende bezorgers en ophalers voor de formulieren te krijgen. Alle huisadressen zijn door de ophalers bezocht. Bij die gelegenheid wilden veel mensen hun steun ook nog mondeling betuigen.

Afgelopen zaterdagavond waren er al van 350 huishoudens handtekeningen binnen en elke dag worden nog formulieren met een handtekening bij Frits Koopcentrum ingeleverd. De initiatiefgroep is onder indruk van de instemming van de Jirnsumers, meer dan 90% reageerde namelijk positief.

Het bericht over de actie op Omrop Fryslan (radio) van afgelopen donderdag zorgde voor verdere duidelijkheid over onze actie. 

Mocht u uw formulier nog niet hebben ingeleverd hebben, dan kan dat nog bij Frits Koopcentrum tot 17:00 a.s. zaterdagmiddag.

Voor vrijdag 23 mei om 16.00 uur heeft de initiatiegroep Elkien en Wethouder Feitsma van de Gemeente Leeuwarden uitgenodigd om de handtekeningen voor het behoud van Dekemahiem aan hen te overhandigen. Dat vindt plaats bij Dekemahiem. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Door uw aanwezigheid geeft u er immers nogmaals blijk van dat de actie ondersteunt.

Wij rekenen dan ook op uw komst !

Voor ideeën, suggesties, vragen en alle andere overleg is de initiatiefgroep sinds vandaag ook bereikbaar per mail: dekemahiem@gmail.com.

Met hartelijke groet,

Initiatiefgroep behoud Dekemahiem:
 
Willemke van der Meer, Kerkebuurt 15, Jirnsum
Rein de Wolff, Kerkebuurt 13, Jirnsum
Frits Smidstra, Rijksweg 9, Jirnsum
Robert Nugteren, De Stripe 5, Jirnsum
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen