KV Irnsum Pearkejn-1

Gepubliceerd op 31 augustus 2009 | door Redactie

0

‘Vakgarage Hofstra’ Pearke-Jûn keatsen zaterdag 29 augustus 2009

 

… het kaatsseizoen voor de senioren, de vrijwilligers en de sponsors werd een feestelijke en gezellige avond in ‘De Voltreffer’.

Met 27 parturen op papier waaronder een aantal parturen gevormd door onze sponsors, kunnen we terugkijken op een geslaagde deelname aan deze Pearke-Jûn kaatspartij. Daarnaast waren er nog een aantal vrijwilligers en sponsors aanwezig als toeschouwer waarmee we met een kleine 80 personen al zeer tevreden waren met de opkomst.

Gedurende deze middag/avond werd er gekaatst in 3 categorieën waarbij het in sommige partijen super spannend was en het benutten van de kansen welke de luchtbal biedt, zeer zeker benut. Na de eerste omloop was het voor alle deelnemers en genodigden mogelijk om gebruik te maken van het hapjes buffet. Deze calorieën konden er direct weer afgerend worden in de laatste omlopen waarbij het nog vochtige kaatsveld van de laatste bui net voor 16.00 uur, de slidings absoluut bevorderden.

Nadat rond 20.15 uur de laatste slag was geslagen, kon voorzitter Peter tegen 21.00 uur overgaan tot de laatste prijsuitreiking van het seizoen. Na het bedanken van de sponsor van deze partij, Vakgarage Hofstra, de vrijwilligers van deze avond en gedurende het afgelopen seizoen, en de overige sponsors en aanwezigen, mochten de 1ste prijswinnaars van de C-klasse als eerste zelf hun prijs uitzoeken. Traditioneel bij deze partij is namelijk dat de winnaars zelf hun prijs mogen uitzoeken.

Pearkejn-1

 

Pearkejn-2

De muzikale omlijsting van deze avond was in handen van DJ Tjalling Terra waarbij de voetjes flink van de vloer gingen en het deze avond nog lang gezellig in de kantine was. Daarnaast is deze middag/avond voor het eerst ook professioneel vastgelegd op film door Jappie Sikkema. Heren, onze dank voor jullie inzet!

‘A’-klasse:

1) Dorien van Steen

Peter Posthumus

2) Anita Dijkstra

Goos Keulen

3) Baukje Efdé

Germ de Boer

Winnaars-A-klasse

‘B’-klasse:

1) Jildou Wijtsma

Tjeerd de Jong

2) Hinke van Steen

Mathijs de Vries

3) Juliët Roorda

Jouke Riemersma

Winnaars-B-klasse

‘C’-klasse

1) Joyce Stoker

Dirk Stoker

 

2) Tineke Smit

Hendrik Smit

3) Thea de Vries

Tjalling Terra

Winnaars-C-klasse
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen