VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 22 oktober 2007 | door Redactie

0

Vandalisme steekt de kop weer op.

De terreinmeester kon weer fluitend zijn werk doen, de velden en de accommodatie lagen er keurig bij. Bij de wedstrijd tegen Rood Geel bleek dat wij te vroeg gejuicht hadden. De drainage van het veld was hopeloos verstopt en de wedstrijd kon op het nippertje doorgaan op een erg zompig veld.

 
De Gemeente heeft in de week erna de gehele hoofdleiding opgegraven en wat bleek: er waren niet minder een dozijn plastic flesjes en blikjes in de leiding terecht gekomen.
Blijkbaar vinden vandalen het leuk om deze attributen niet in de prullenbakken, maar in de putten te gooien. De kreet: het loopt de spuigaten uit met het vandalisme, is niet eens meer te hanteren, want door deze verstopping liep er niets meer de spuigaten uit!
Afgelopen week was het weer raak: de stangen aan de doelen van het hoofdveld waren weer verbogen. Blijkbaar is het gebruik van deze stangen als rekstok erg aantrekkelijk. Misschien zouden deze vandalen lid moeten worden van de gymnastiekvereniging LOCI…
Het blijft moeilijk te bevatten, dat eigen leden van onze vereniging, jong en oud, zich niet realiseren wat voor kostbare consequenties hun handelwijze heeft.
Daarom ook een dringend verzoek aan al die goedwillende leden om er op toe te zien dat deze vandalisme-golf eindelijk overgaat. Een goed begin zou zijn om de eerder gemaakte rotzooi
te helpen opruimen. Wij willen met zn allen toch dat de het sportpark er netjes uitziet.
Het heet toch niet voor niets “de Bining”.     
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen