Jeu de Boule vereniging Sportkatine-verbouwing

Gepubliceerd op 4 november 2020 | door Redactie

0

Verbouwing kantine De Voltreffer

We zijn verheugd jullie te informeren over de start van de werkzaamheden aangaande de verfraaiing van de kantine De Voltreffer op het sportcomplex te Jirnsum. De afgelopen maanden hebben we de plannen definitief gemaakt, waarbij we de Stichting Beheer Sportaccommodatie Jirnsum, Club van 100 en de verschillende betrokken sportverenigingen hebben ingelicht over de plannen. Ook hebben we de financiering van de werkzaamheden met behulp van genoemde partijen en met behulp van een subsidie van de provincie Fryslân (Iepen Mienskip Funs) rond gekregen. Hiermee staan alle seinen op “groen”.

De plannen voor de verbouwing zijn tot stand gebouwen in samenwerking met de commissie Jirnsum Ferbynt, waar de voetbalvereniging Irnsum de initiatiefnemer is. Doelstelling voor de verbouwing is het verhogen van de aantrekkelijkheid van de sportkantine en het verbeteren van de faciliteiten voor gebruikers. Daarnaast is van belang om de continuïteit van de verenigingen en de sociale saamhorigheid in Jirnsum en nabij gelegen dorpen te waarborgen.

De beoogde oplevering van de “verfraaide” kantine in medio februari 2021.

De afgelopen weken zijn we voortvarend gestart met de sloop- en verbouw werkzaamheden. Dit met behulp van de vakkundige hulp van sponsoren en vrijwilligers. Wil je aanvullende informatie over de werkzaamheden of ben je bereid je steentje bij te dragen betreffende de bouw werkzaamheden dan kun je dit doorgeven aan Werkgroepkantine@vvirnsum.nl.

Sportkatine-verbouwing

Sportkatine-verbouwing

Sportkatine-verbouwing
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen