Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 22 juni 2012 | door Redactie

0

Verdwijnt de doarpskrante “De Stim fan Jim”?

Er moest een contract met een voordelige externe drukker worden gesloten. De gehele inhoud; teksten, advertenties en plaatjes wordt nu in één digitaal bestand aan de drukker aangeleverd. Daarvoor moesten ook de adverteerders opnieuw benaderd worden.
Voorzitter, secretaris en penningmeester willen nu graag hun tijd weer aan andere zaken besteden en stoppen na het uitbrengen van deze Stim (juni) met hun werk. Alleen de redactie gaat nog door, maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken. Tot nu toe is het niet gelukt om nieuwe bestuursleden voor de Commissie voor De Stim te vinden. Laten we duidelijk zijn: Zonder nieuwe bestuursleden komt er in september geen Stim meer uit.
Helaas hebben we ook moeten vaststellen dat het moeilijk blijft om De Stim kostendekkend uit te geven. Er is momenteel zelfs een flink tekort. Wij denken daarom na over andere mogelijkheden. Dat zijn bijvoorbeeld: De vaste informatie pagina’s maar één keer per jaar publiceren, de verenigingen laten betalen voor de pagina’s die ze gebruiken, minder vaak verschijnen, alleen nog aan betalende abonnees sturen, verhoging van de vaste inkomsten via de contributie van Plaatselijk Belang.
Om hierin een keuze te maken heeft PBI een enquête opgesteld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑