Nieuws no image

Gepubliceerd op 7 maart 2003 | door Redactie

0

Vergaderen een noodzakelijk kwaad?

Het was rustig in de pub van De 2 Gemeenten. Met countrymuziek op de achtergrond – in de grote zaal waren de line-dancers wel in grote getale present – opende nieuwbakken voorzitter Douwe Hokwerda de vergadering. Naast de genoemde leden waren er ook vertegenwoordigers van Plaatselijk Belang aanwezig.

De afhandeling van de agendapunten was in een half uur beslecht. En dat had nog sneller gekund als de voorzitter beter voorbereid naar deze bijeenkomst was gekomen. Want iemand bedanken voor een verslag wat degene niet heeft gemaakt en niet weten wie er zich beschikbaar heeft gesteld als lid van het bestuur, oogt een beetje slordig.

Het financieel overzicht leverde van zowel de kascommissie als de aanwezigen vrijwel geen kritiek op. Wel vond men de kosten van het bewegwijzeringplan, dat vorig jaar t.b.v. It String is opgeleverd, ietwat aan de dure kant. Vervolgens de bestuursverkiezing. In het bestuur nam Klaas Sytema (was absent) afscheid en werd opgevolgd door de heer De Vries van Jachtbouw De Vries. En dan nog de eindejaarsloterij. Afgelopen jaar zijn er van de 24.000 loten slechts 500 niet uitgegeven. Een succes en dus goed voor weer een vervolg.

Na de afhandeling van de formele zaken was het eigenlijk de beurt voor een medewerker van het bedrijf Reflexa Bedrijfsbeveiliging uit Sneek. Deze zou een betoog houden over het beveiligen van bedrijfsgebouwen en – terreinen. Volgens het bestuur had de man zich zelf uitgenodigd. De man verscheen echter niet en omdat naam en telefoonnummer niet bekend waren bij het bestuur, kon er deze avond niet om een verklaring voor de absentie worden gevraagd.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen