Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 10 november 2005 | door Redactie

0

Verhoeve Jirnsum Promotieprijs 2005

De uitreiking van de Verhoeve Jirnsum Promotieprijs is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de Algemene Ledenvergadering van Plaatselijk Belang. De prijs is in het leven geroepen door de Verhoeve Groep ter gelegenheid van de officiële opening van haar gebouwencomplex in 1997, als kado aan het dorp Jirnsum. 

Zij bestaat uit een geldbedrag van € 465,= en een vereeuwiging van de naam van de winnaar middels een inscriptie in het wandbord dat ook bij de prijs behoort. De Verhoeve Jirnsum Promotieprijs wordt zoals vermeld uitgereikt aan die persoon (en), instelling of vereniging die het dorp Jirnsum op een positieve manier naar buiten heeft gebracht of zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het dorp.

Wat moet u doen?
Kent u iemand, een vereniging, of een instelling in Jirnsum die voor de Verhoeve Jirnsum Promotieprijs in aanmerking komt dan kunt u op het blok rechtsboven op de homepage klikken en de mail invullen. Doe dit vóór 31 december a.s.

Daarna zullen deze bestuurders van Plaatselijk Belang drie kandidaten (die gekozen zijn door de inwoners, verenigingen of instellingen) voordragen aan de Verhoeve Groep Jirnsum.
De Verhoeve Groep zal uiteindelijk besluiten welke kandidaat(en)in aanmerking komt voor de ‘Verhoeve Jirnsum Promotieprijs 2005’.

Wij zijn erg benieuwd wie er voor het jaar 2005 in aanmerking komt voor deze prijs. We hopen van harte dat u ook een (goede) kandidaat voordraagt. Daarmee geeft het dorp aan dat het leeft in Jirnsum. De prijs wordt uitgereikt tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang op donderdag 24 februari 2005 in het dorpshuis.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen