Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 november 2004 | door Redactie

0

Verhuizing peuters uitgesteld

Het bestuur van Peuterspeelzaal It Kattekuorke was echter van mening dat vooral een negatief advies van de brandweer de reden was van het niet doorgaan van de verhuizing.

Navraag bij bestuurslid Grietje Keizer van het Multifunctioneel Centrum ’t Kattehûs leerde dat dit beslist niet de reden was. Wel kon ze bevestigen dat er binnen nog wat werkzaamheden (maken tussenwand en schilderwerk) gedaan moeten worden alvorens de peuters erin kunnen.

Vorige week heeft de brandweer wel een ‘keuring’ gedaan. Maar de zaken die moesten worden verbeterd waren niet van dien aard dat de deuren gesloten moesten blijven. Het ging om kleine zaken, zoals het aanpassen van de bordjes boven de deuren en het aanbrengen van brandmelders.

Ook is er nog onduidelijkheid of de geluidsisolatie in het gebouw wel aan de daarvoor geldende normen voldoet. Men heeft een sterk vermoeden dat er hier en daar nog verbeteringen moeten worden aangebracht. Hierbij valt te denken aan een aantal deuren (“te licht”) een wat tussenwanden. Maar voordat men een conclusie trekt wacht men eerst de rapportage van een geluidsmeting af.

Al met al kan juf Anneke nog niet met haar peuters naar de nieuwe speelzaal. In allerijl moesten een paar ingepakte verhuisdozen weer uitgepakt worden. Over twee weken hopen ze eindelijk over te kunnen.


De peuters blijven nog zeker twee weken in de doopsgezinde kerk spelen
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen